Vellykket Felt-stevne:
Ja, da er det bare å ta av seg hatten og gratulere Oslo Pistolklubb for ett vell gjennemført stevne.
I tillegg til bra kiosk og stevneledelse med dertil tilhørende påmelding og resultatservice, hadde de husket på banemannskapene og lavet matpakker samt sørget for varm kaffe som ble godt mottatt i det litt «sure» været.

Med god hjelp av Bærum Pistolklubb på bane 1 og 2 samt en fantastisk innsats av Oslo Sportsskyttere (selvskryt), som hadde ansvar for bane 4, 5 og 6 og som samtidig hadde gode hjelpere ute på andre baner:
(Totalt 15 mann fra OSS var ute i løypa til en hver tid, uten avløsning).
skled stevnet uten problemer.
Dette står det respekt av!

I skrivende stund har vi akkurat avsluttet en rask første evaluering av stevnet.
Dette samt en etter-kalkulering av stevnet vil være grunnlag for om mulig forbedre/toppe banen ytterligere til neste gang.
Mulig vi ikke har fått med oss alt, men kan ikke huske å ha hørt om misfornøyde skyttere, verken på baneoppsett, mannskap eller gjennemføring.

«Gutta» på rasteplassen mente for øvrig de ble kåret til stevnets koseligste standplassledere. Hvem som stod for kåringen skal være usagt, men ryktene skal ha det til att kun stanplasslederene på nettopp denne Pistolbanen fikk avgi stemme 😉

Til slutt vil vi igjen takke de drøyt 20 skytterene fra OSS, som har vært med på alt fra planlegging, bygging, rigging og gjennemføring av stevnet.
Vi er en fantastisk positiv, og sammensveiset gjeng som stiller opp og gir alt for å kunne levere optimalt gang etter gang etter gang….
Blir vi spurt, vil vi trolig si ja til å ta ansvar for fire baner neste gang 🙂
img_51141
Resultatene kommer så snart de er klare.
Kan nok ta noen dager, pga innlagt Kretsmesterskap, klubbmesterskap, Minnepokalskyting.