Fredag 6/5-16 startet vi som vanlig Kl: 17:00, og etter innskriving i mantallet, som Olav heldigvis tar seg av og har full kontroll på, var vi i gang. Kurs er kurs, men litt kos skal det jo også være: Pølser, brus, kaffe og masse våpen alt fra noen svartkrutt, rifler, hagler til håndvåpen er viktige ingredienser for sjel, kropp og ett godt lære-miljø.

Så var det trolig en eller annen som la en «femmer» på Bjarne som pratet uavbrutt i fem timer kun avbrutt av gode spørsmål, innspill og ett par pauser, før kvelden ble avsluttet med en krevende teoriprøve som for øvrig alle bestod! Siste man hjem låste døren Kl: 23:15.

Imponerende da at samtlige, dog noen med litt røde øyne kom tidsnok (Kl: 08:00) lørdag morgen. Kåre hadde da allerede stekt cruononger, kokt pølser og jordmorkaffe samt te som stod klart og fylte klubbhuset med en dufter av trivsel og forventninger til dagens program som i grove trekk bestod av førstehjelp og oppførsel, håndtering av våpen på banen(e)….

Til tross for mye instruksjon og rettledning, gikk det med rundt 2000 skudd, herav 50/50 .22LR og 9mm. Det virket som deltagerne satt pris på kurset, i hverfall turde de ikke si annet 🙂

Vi: kursholderene  var i hverfal godt fornøyd og kanskje litt høye på oss selv 😉
Det gir nemlig masser av energi og få lov å gi og dele kunnskap, og se/føle resultatene som oppnås hos den enkelte med tanke på måloppnåelsene rundt sikkerheten, og ikke minst hvor store ferdigheter hver enkelt deltager har oppnådd på både 1.hjelps-delen og på selve skytingen.

Bildet er tatt med stativ og selvutløser

IMG_3084[1]