Sol Sommer og Sikkerhetskurs

På kursets første dag var Tor med hammeren ute og ønsket oss velkommen.

Heldigvis for oss så er første dag av sikkerhetskurset for det meste fylt med lovverk, paragrafer…., så vi kunne kose oss innendørs med dette mens Tor fikk vasket naturen på utsiden av vinduene for oss.

Det er gledelig at kvinnendelen øker på kursene våre. Denne gange var prosentandelen hele 5% høyere enn på forrige kurs og endte på 15%.
Når det gjelder juniorer så reppresenterte også denne målgruppen ca 15%.

Vi var litt spente på om samtlige deltagere var på plass kl: 08:00 dag to, da vi hadde hørt at minst en deltager ikke hadde stått opp så tidlig på en lørdag så langt minnet rakk.
Så når samtlige deltagere er på plass i god tid føler vi at vi gjør noe riktig.

De fleste deltagerene hadde noe skytebakgrunn fra før, fra Militæret, Sportsklubb eller annet, så selve instruksjonene på både teori, Førstehjelp og skyting var en fryd å holde.

Og som vanlig hadde vi fått laget både, kake, pølser, crosanter og kokkosboller så ingen maver skulle ha grunn til å knurre hverken i klubbhus eller på bane.

Igjen en flott gjeng hvor alle bestod med glans, og i tillegg til Diplom fikk samtlige med seg hjem en oppfordring om å rekkrutere en jente/kvinne og/eller en junior til neste sikkerhetskurs som blir en gang i august.

Vi ønsker de nye medlemmene hjertelig velkommen til OSS!