Vi lovet fest, og fest ble det.
Som vanlig var Tor først på banen (tre timer før stevnestart), og når klokken nærmet seg halv syv, så var også ved hjelp av alle de andre gode hjelperene våre ferdig med alt annet som skal på plass før festen kunne begynne. Det eneste vi måtte vente med, var monteringen av baneren med påskriften: I DAG SKYTER VI 7-FELT, som ingen tør å sette opp, da dette er jobben til Grenlederen som sjelden er på banen før Kl: 07:00.

Til tross for meget bra deltagelse har vi ingen problemer med å overholde smittevernreglene.
Øivind gikk muligens skrittet for langt i så måte denne gangen, da det først kom inn noen kommentarer på at kaffen var litt sterk, og at dette bare viste seg at den var spedd ut med litt antiback.

Da noen tydeligvis var litt mer følsomme i mageregionen enn andre for dette, og vi måtte hurtig-bestille ekstra tømming av septiken, ga vi bort resten av denne til ett dynamisk kurs som holdt på ved siden av oss, og satt i stedet ut en ekstra flaske med antiback ved siden av kaffekannene.

Ingen skal vel kunne påstå at vi ikke er løsningsorjenterte.

For øvrig er det ikke mer vi tør å melde i dag, annet en at festen ble vellykket med mange starter og mye god skyting i ett fantastisk skytevær 😉

Resultater

Om noen lurer, så føres resultatlistene fortløpende fra våpenrommet.