Godt å få krydret påsken med noe meningsfylt. Venke og jeg ferierte i Surnadal første del av påsken, før vi tok turen på påskeaftenen til Oppdal Pistolklubbs bane. En pistolbane som ligger i en av norges fineste skyteanlegg. Ikke rart at NM i feltpistol og ikke minst Landsskytterstevnet arrangeres jevnlig i Oppdal.

Det var ikke tykt representert fra Østlandet her, naturlig nok, men i tillegg til Venke og meg fra OSS deltok også Håvard Todal fra OKTS.

Venke og Håvard vant begge sine klasser i hhv militær og Revolver. Gratulerer til begge. Undertegnede var listefyll. Også en viktig rolle. Edvard Krangnes Årnes, et tålmodig langt grått dyr,  var med som dere ser representert på bilde sammen med Venke.

Takk til arrangørene for et meget godt gjenomført stevne. Alt, inkludert 8 glade griser, skled knirkefritt på skinnene under vårsolen.

Ellers ble kommende NM på Løvenskiold markedsført. Både Venke og Edvard fikk garantier om at både Oppdal og Sunndals gjengen skulle prege stevnet. De er hjertelig velkomne.

Resultater her.

Hilsen Ivar Å.

[gallery_bank type=»images» format=»masonry» title=»true» desc=»true» responsive=»true» display=»all» sort_by=»random» animation_effect=»rollIn» album_title=»true» album_id=»10″]