SIKKERHETSKURS 10 OG 11. FEBRUAR:

Forventningene hos deltagerene før kursstart var som vanlig blandede.
Noen har allerede hvert medlemmer en stund, noen skal ta første skritt ut i Pistolverden og flere har måttet vente ett kurs eller to for å få plass.

Nok en gang var det en flott gjeng som møtte til kursstart fredag eftermiddag.
Ikke alltid like lett å prate paragrafer i fem timer og samtidig forsøke å holde kursdeltagerene fokuserte.
Vi har derfor etter hvert knekt noen koder i så måte:
Kaffekannene er nærmest linet opp, fersk loff med smør, ost og nystekt beacon med pølsenadder var derfor klart allerede ett par timer før kursstart, slik at deltagerene fikk tid til innrulleringen hos Olav og bli litt småkjent med hverandre.

Som vanlig hadde instruktørene rotet frem litt av hvert fra egne våpenskap:
Noen rifler, hagler, svartkruttvåpen i både lang og kort utgave, og selvfølgelig håndvåpen med historisk verdi til mere moderne og rene konkuransevåpen.

Nok en gang er det bare positivt å melde om disse nye medlemmene som både var våkne, fokuserte og skled inn i miljøet på noen få timer, så man skulle tro de hadde hvert medlemmer i årevis.
Og igjen kan vi melde at samtlige bestod teoriprøven fredag kveld Kl: 22:00


Lørdagen etter noen få timer på øyet, var vi igjen samlet i klubbhuset til frokost med Crusonger, pølser og selvfølgelig masser av kaffe… En kjapp reppetisjon og litt mer forberedelser til hva som skulle skje på banen var unnagjort på en liten time.


Etter seks timer med førstehjelp og skyting på banen, var det som vanlig flere som benyttet seg av tilbudet om å få skutt litt 9mm. Og helt til slutt så bør nevnes at vi også denne gangen hadde to jenter på kurset. Fortsatt prosentvis litt lavt, så oppfordringen går til alle som kjenner en jente, er gift med en kvinne, har en venninde eller en datter til å ta henne/de med på en prøveskyting… Til Instruktører, Olav og alle deltagere: 1000 takk for en fin helg/kurs sammen på Pistolbanen.
Og til nye medlemmer: Hjertelig velkommen!