Det var en helt fantastisk gjeng som i helgen tok sikkerhetskurset.
Da en av de påmelde jentene dessverre måtte melde avbud, så ble kvinneandelen denne gangen under 20%. Trøsten får være at samtlige deltagere ble oppfordret til å rekruttere flere kvinner til neste kurs som for øvrig blir den 12. og 13. april 2019.

Vi gleder oss alltid til å ta imot nye skyttere på sikkerhetskursene,
Vi vet at mange kommer rett fra jobb etter en lang uke på jobben og kan være både litt slitne og sultne. Derfor har vi forbrett oss litt i forkant slik at deltagerene får i seg litt varme pølser og croissanter, litt kaffe og kanskje noe sukkerholdig drikke mens de sjekker inn.

Med fulle maver og litt sukker i blodet suges paragrafene inn i kunnskapstørste deltagere som en lek mens timene flyr i rekordfart frem til eksamen som siste post på dag en.

Dag to begynner tidlig, så en felles pølsefrokost med enda flere croissanter falt i smak mens vi repeterte litt av de viktigste punktene fra gårsdagen.
Dag to av kurset er erfaringsmessig dagen de fleste har gledet seg mest til,
med både HLR (hjerte lungeredning) og skyting på pistolbanen.


Bjarne forteller om kommandoene som er i bruk på stevner

Det er utrolig artig å se nye skyttere som enten aldri har tatt i ett våpen eller bare har skutt noen få prøveskudd på kun noen få timer går fra å være litt usikre til å bli kunnskapsrike og trygge på både håndtering og oppførsel på banen. Og som om dette ikke er nok, har de med kun 50 skudd i kaliber 22LR blitt rene mesterskyttere.

Flere av deltagerene gleder seg også til å få skutt på både hjortebanen og villsvin banen etter hvert.

Vi hadde det så gøy på kurset, at vi nesten glemte å ta bilder under veis, men vi var så heldige at et par politistudenter som jobbet med et bilde/filmprosjekt knipset og filmet oss fra alle bauer og kanter både fra
bakkeplan og med droner, så vi får håpe resultatet ble bra og vi kan legge ut dette på ett senere tidspunkt.

Fort frem for å se hvordan resultatet ble!

Hjertelig velkommen til samtlige nye medlemmer!
Vi ses på banen.