Venke Krangnes og John H. Larsen, Oslo Sportsskyttere

Vinnerne av napp i Kombipokalen 2017 – Venke Krangnes og John H. Larsen.

Årets Kombistevne ble gjennomført denne helgen. Nydelig vær og nesten vårlige temperaturerer, godt humør og stor optimisme hos alle deltakerne gav oss nok en hyggelig opplevelse på Løvenskiold. Nye ansikter blant gamle seige travere var også positivt. Lagets formann Thore Brast sørget for å holde godt tak i administrasjonen, da Jørgen, Kombistevnets general, ikke kunne være tilstede på banen denne gang. Jørgen, hadde forberedt og lagt til rette for at stevnet ble like velykket i år som alltid.

Resultatene ligger her:

Resultater Kombistevnet 2017

 

Stor takk til Thore, Jørgen og flinke og engasjerte standplassledere som ofret sin deltakelse slik at vi andre kunne hygge oss i løypa.

I år ble vinneren i klasse Veteren, Herrer, den gamle storskytteren John H. Larsen. Han fikk beste poengsum av alle og er årets vinner med napp i Kombipokalen. I Åpen klasse, Damer vant Venke Krangnes i år som i fjor. Åpen klasse Herrer ble vunnet av Peter Sinervo. Juniorklassen ble vunnet av Oscar Iwe. Gratulerer til alle. Resultatlisten og medaljister er presentert under.

Familien Irgens er faste deltakere hvert år. Her er det knallhard kamp om hvem som er beste skytter i familien. Andreas, 2 ganger vinner av Kombistevnet turde ikke stille i år da Erik (senior) hadde forberedt seg ekstra godt og tyvtrent i lang tid. Familiens uformelle konge ble Marcus i år.

Takk for deltakelsen og håper alle også dukker opp på neste års Kombistevne.

Bilder kommer. Så følg med på siden…