Oslo Sportsskyttere har inngått en intensjonsavtale om innkjøp av ammunisjon, pusseutsstyrt etc med Interjakt Drammen. Du kommer til nettsiden her: norskjakt.no, men det er endra bedre om du kommer til buttiken!

Begrunnelsen for dette er blant annet at klubben ønsker faste lave forutsigbare priser, som sparer administrasjonen for mye jobb, samt sikre tilgang på aktuell ammunisjon gjennom hele året slik at vi slipper å skrolle nettet daglig på jakt etter kampanjer og bestpris.

I første omgang har vi fokusert på .22LR og 9mm (Der klubben har det dessidert største forbruket) men søker å utvide med flere kalibre efter hvert.

Vi har selvfølgelig også klubbens medlemmer i tankene når vi inngikk denne avtalen, noe som innebærer at det for konkuranseskytterene (de med egne våpenkort) kan få kjøpt ammunisjon til greie priser når Interjakt kommer å leverer direkte på banen. Dette blir det selvfølgelig informert om på våre hjemmesider.

Man vil alltid kunne finne kampanjer på internett hvor man kan spare noen øre pr patron hos de forskjellige leverandørene, men man slipper/sparer seg for å kjøre til forhandlerene noe som medregnet bensin/diesel/strøm, bommer, parkeringsavgifter etc gjør patronene mange øre dyrere pr/stk.

De fleste av oss liker å besøke en «godteri butikk» i ny og ne, for å drømme seg litt bort i en verden med alt av jaktutstyr, brett utvalg av både hagler, rifler og håndvåpen.

Vi vet at Klubbens medlemmer kjøper anslagsvis rundt 250 nye eller brukte våpen pr/år, og Interjakt Drammen bør være ett naturig sted å ta en kikk i så måte. De fører de fleste kjente merkene også på håndvåpen.

Vi kan i så måte som del av denne intensjonsavtalen anbefale Interjakt Drammen.
Det meste av salget i dag går på internett og direkte leveringer, så sjekk bedriftens hjemmeside vedrørende åpningstider etc:

Interjakt Drammen
MAIL: post@interjaktdrammen.no
TLF: 986 15 429

Interjakt vil alltid gi Oslo Sportsskyttere god service og konkuransedyktige priser, samt gi god veiledning vedrørende valg av utstyr, våpen, ammunisjon…

Husk å ta på deg OSS Capsen eller ta med medlemskortet når du besøker forettningen, så de vet du kommer fra OSS.

Forettningen ligger i Tollbugata 98 GT i Drammen og det finnes GRATIS! Parkeringsmuligheter.