Du skal ikke gå over bekken for å finne vann heter det seg.

Det samme gjelder bokstavelig talt når det gjelder store naturopplevelser rett utenfor døren på Løvenskiold.

Allerede Ifb med forberedelsene til Dansk frokost i går eftermiddag begynte det å lufte litt rundt veggene på klubbhuset, og mens vinden gradivis tiltok med storm i kastene ut over natten kom monsunregnet som først gikk over til sprutregn ut på dagen i dag.

Men hva gjør vel litt ruskevær når det er lørdag og endelig tid for skytetrening på pistolbanen og oppskytinger på hjortebanen?

Svaret er selvfølgelig ingen verdens ting.
Litt dugnad fra Ila-svingen og frem til pistolbanen med øks og sag,
var alt som skulle til for å få ryddet bort noen nedblåste trær.

Kokkelaget var likevel litt bekymret for at det skulle bli i overkant mengder mat med tanke på at Elgjakten nå også er i full gang,
men denne bekymringen viste seg ubegrunnet.

I tillegg til de uten jakttereng kom det skyttere fra alle grener og flere klubber, og noen som sågar var på vei til stevne, snudde halvveis for i stedet ta del i det sosiale som bare en Dansk frokost på magisk vis kan skape.

Et lite skår i gleden var at vår emminente stjernekokk Kåre Gullbekk
måtte melde avbud i siste liten, noe som dessverre førte til at 50 hardkokte egg som normalt er Kårets spesialitet fikk 25 minutter i kokende vann.
Men det er noe positivt i alt:
Når eggene ble satt på påler ute på banen og det som skulle hvert gult i stedet blandet seg i regnet i en fantastisk regnbue med sterkt innslag av grønnfarve når det ble truffet gang på gang på 25m av våre skarpskyttere var den lille tabben for lengst glemt.

Neste lørdag møtes vi igjen til fest på pistolbanen (7-FELT) dog uten
høye smørbrød og hardkokte egg 😊
        

Gladgutt fra de dype skoger