Nå har dere sjansen til å bli med på tidenes motivasjonsdag i Oslo!

Lørdag 4.juni samler vi jenter fra Norges Skytterforbunds fire grener; Rifle, Pistol, Lerdue og Viltmål. Stedet vil være Åpen Scene i Torggata 16, gamle ærverdige Torggata Bad.

Vi har valgt å invitere Anja Hammerseng-Edin og Lasse Tufte. De går med dette foredraget rett inn i en intern ryddesjau.. Med glimt i øyet. Med den nyeste forskningen på hvordan mennesker presterer på sitt beste, blandet med litt humor, litt grensesprenging og litt magi blir dette et foredrag som vil overraske – og mest sannsynlig feste seg.

Det blir «Kick Off» i Tuftepark der dere utfordres av selve gründeren av Tufteparken til å gjøre øvelser i trygge rammer, men likevel utenfor komfortsonen. For det er nettopp her utviklingen skjer. Kombinert med bilder av dere selv som dere høyst sannsynlig aldri har sett maken til.

Vi har også gleden av å kunne fortelle at vi har booket Tor Oskar Thomassen som vil holde foredraget, «Motivasjon og mentale prosesser for å treffe blink». Tor Oskar er mannen bak gullguttene i langrennssporet. Han er bla. mentaltrener til Finn Hågen Krogh. Han vil ha et foredrag kombinert med testing av mentale ferdigheter.

Vi har plass til 50 deltakere, så vær rask med å melde deg på! Påmeldingsavgift kr 600 pr person som inkluderer program, baguett , juice, smoothie og en salat. Hver deltaker vil også få en goodiebag til en verdi av flere hundre kroner! Dette vil bli en fantastisk dag dere ikke bør gå glipp av!

Påmelding sendes til Wenche Horten innen 12.mai: whorten@gmail.com (husk å oppgi navn, fødselsdato, adresse og klubbtilhørighet).

Program er vedlagt her:

Program Jentesamling Oslo 4 juni 2016