På årets siste offisielle trening serverte vi Ribbe, Egg og Bacon.
Vi regnet med at det ville komme 10-12 stykker, men var
forberett på 40, og heldigvis for det.
I løpet av dagen mettet vi over 30 mann med 98 kokte og stekte egg,
14 pakker Skogsbacon, 5 stk slangeagurker en 3,5 Kg Ribbe og
noen loffskiver.
En litt surrette kokk (undertegnede) brente tre pakker Bacon, noe som la
grunnlaget for ideen om å starte eget kor i klubben.
(Heldigvis ble det med ideen)
Fantastisk huggelig at så mange hadde lyst og mulighet til en
felles førjuls-frokost midt i Julestria.
Også skyttere fra fire andre klubber var innom enten for
litt frokost, eller rett og slett bare for å slå av en prat.
Mellom Kl: 09:00 og Kl: 15:00 var det aldri under 15 mann
i huset pluss de som var ute på egentrening.
Inntil vi ses igjen på nyåret:
Riktig God Jul!