OSS-logostripe-nettside V2

GAVE / FRIVILLIGHETS KONTO

Vi har nå skutt hver dag på våre baner i ca 65 år på Løvenskiold. Gjennem alle disse årene har banene gitt utallige tusener av mennesker muligheten til å få den beste rekreasjon, konkuranse og jakt trening.

På konkurransesiden har Oslo Sportsskyttere tatt ufattelig mange gullmedaljer gjennem tidene hjem til Norge, ja så mange at de samlet teller flere en samtlige andre gullmedaljer tatt av øvrige sommeridretter til sammen.

Nå begynner en del av baneanleggene våre å trenge litt oppussing for å tilpasse seg dagens krav på idrettsfronten, bl.a må det legges mer til rette for rullestolbrukere som i dag er utfordrende.

kontonummer: 1506.07.62926

Videre ønsker vi fortsatt å ha et godt forhold til våre nye naboer som har bygget boliger svert tett på Løvenskiold Skytesenter. Å nettopp her ligger de største utfordringene/kostnadene fortsatt foran oss.

Hva innvesteringene vil ende på i rene kroner er fortsatt noe usikkert, men her er en liten oversikt over hva Oslo Sportsskyttere skal være med å oppgradere av egne baner:

Grisebanen: Utfordring: Her synker standplasshuset ned i blåleiren, og siste års NM med mye nedbør, stod deltagerene med vann langt over knærne når de skøyt. Løsning: Standplasshus med såle fjernes, ny forbedret fundamentering ettableres og nytt standplasshus settes på samme plass.
Hjortebanen: Utfordring: Noe knatring fra denne banen kan oppfattes fra de nærmeste naboene som støy. Løsning: Hele standplassrekken fjernes, og nytt stanplasshus vinklet korrekt og med dempende tak, vegger og sidevegger ut fra standplassen vil redusere lyden betydelig ut fra banen.

Pistolbanene: Utfordring: Knattring fra banene. Løsning: Eksisterende standplasshus erstattes med nye lydisolerte vegger og tak, med sluser inn på standplassene, vollene mellom banene erstattes med høyere faste vegger. Bane 4 (lekeplassen) bygges inn i hus, slik at lyd ikke sprer seg mot bebyggelsen. Dette prosjektet er et samarbeid mellom OPK og OSS, samt muligens NOP.

Da det fortsatt er lovlige våpen i to av tre norske husstander, og fortsatt samlet sett er den største idretten/fritids aktiviteten vi har i landet med like stor rekrutering i dag, er det kanskje på tide at vi ikke lenger tar det for gitt at vi også i fremtiden nærmest kan utføre vår Idrett og jakt treninger gratis, men må opp på et noe nærmere nivå vi ser andre idretter ligger på, selvfølgelig på noe lenger sikt.

De fleste klubbene som sogner til Løvenskiold nå har innsett og enes om en tilnærmet lik gradvis økning av medlemskontingentene sågar muligens at klubbene også må ta opp lån for å møte fremtidens krav og forventninger både fra oss selv og fra den øvrige befolkningen.

Selv om det fra neste år er vedtatt på generalforsamlingen en økning på intil Kr: 300,- på medlemskontingenten, vil det være behov for innvesteringer i årene fremover som langt overstiger hva denne økningen alene vil gi i økte inntekter.

Vi har derfor etablert en frivillig gavekonto, hvor vi oppfordrer samtlige som synes de har råd til å gi bidrag til klubben gjør det: Noen vil kanskje kunne gi et bidrag årlig, andre kan kanskje også avse eksempelvis Kr: 30,- pr/mnd som man lar banken foreta som fast trekk.

Dersom hver enkelt av klubbens medlemmer bidrar med Kr: 30,- pr/mnd, vil dette gi en en årlig ekstra kappitalinnsprøyning på ca 250.000,- , og om vi også tar med engangsbeløp som eventuelt kommer inn, bør vi være i stand til å håndtere utfordringene som ligger foran oss.

Pengene som kommer inn på denne kontoen øremerkes til prosjektene i form av egenkapital/sikkerhet for eventuelle lånebehov..

Vi har også sett på mulightene til å kunne selge lodder og inngå avtaler på eksempelvis kjøp av kaffe som leveres på døren til samme pris som i butikken, men hvor 15% vil tilfalle klubben som en provisjon, men dette blir eventuelt litt lenger frem i tid.

Svert mange av OSS jobber i private firmaer, og for nærmest en symbolsk sum markedsføringsmessig, kan samtlige firmaer få lagt ut logoen og kanskje med et slagord som rullerer på forsiden av hjemmesiden for kun Kr: 350,- Pr/mnd. (Vi har ca 800 000 besøk på hjemmesiden vår pr/år, og målet er å runde millionen inneværende år).

Vi vil månedlig synligjøre hvor mye penger kontoen vokser med..

Så oppfordringen er til samtlige som har klubben i sitt hjerte: Rekruter nye medlemmer bland deres nærmeste familie og nære venner og gi et fast bidrag i mnd til klubben!

På forhånd: 1000,- takk for ditt bidrag!

Her er kontonummeret: 1506.07.62926

Styret: Oslo Sportsskyttere.

Bli Medlem

Ønsker du å bli medlem av OsloSportsskyttere, trykk på knappen under Link til min side

Sosiale medier