La årets Julegave gå til et godt formål i år; Oslo Sportsskyttere!

Konto nummer: 1506.07.62926

Det er nærmere 700 medlemmer i dag som har klubben i sitt hjerte, og det skytes på samtlige av våre tre baner året rundt, noe vi er svært glade og stolte over. Alt dette får man bare ved å være medlem.

I idretten og miljøets navn, er vi som kjent i gang med både planlagt vedlikehold og tilpasninger av våre baner for å redusere blant annet desibel nivåene ut fra banene våre.
Vi har nå fått klarsignal om første fase som er oppgradering/nytt standplass hus på Villsvin/grise banen.
Så snart vi får tilsagn om spillemidler vil vi sette i gang dette arbeidet, trolig våren/sommeren 2019.
Her er budsjettet stipulert til 1,3 millioner (Ca Kr: 1.900,- pr/medlem) og med tanke på neste prosjektet Viltmål/hjortebanen, klarer vi ikke å ta alt over det noe beskjedene nivået på kontingenten.

Vi opprettet derfor en frivillighets/gave konto tidligere i år, hvor mange medlemmer har bidratt med alt fra 100 kroner til 10.000 kroner, og kontoen har nå vokst til hele 59.000,- kroner.
For statistikere så utgjør dette ca 84 kroner pr/medlem. Ett meget bra resultat!
Ønsker du i år å bidra litt ekstra for klubben, så gi gjerne årets julegave til ett verdig formål: Oslo Sportsskyttere.
Vi garanterer at ingen ting av pengene blir borte i administrasjonen, vi jobber nemlig «gratis».

For øvrig er det mange måter å bidra på, og vi registrerer med glede at stadig flere medlemmer og familiemedlemmer lar grasrotandelen tilfalle Oslo Sportsskyttere.

Ett annet tiltak man kan bidra passivt på, er å verve et medlem blant nære i familie eller venner.
Vi klarer å ta imot ca 120 nye medlemmer i året med tanke på kapasiteten på sikkerhetskursene pr i dag, men tilpasser selvfølgelig aktiviteten etter behov. Så ingen grunn til ikke å la din beste venn eller bedre halvdel sitte hjemme og kjede seg, når du selv er på banen og koser deg.

Kontingenten som i idrettssammenheng er svert lav, er for mange likevel en betydelig utgift.
Så uansett om du har mulighet til å støtte klubben litt ekstra eller ei, eller om du vil hjelpe til som frivillig på arrangementene våre eller bare være med på å spre skytterglede i hverdagen så er du velkommen hos OSS.

Mvh:
Styret

Oslo Sportsskyttere