Årets varmeste sikkerhetskurs ble en suksess

Som regel finner nye skyttere veien til OSS via bekjente og anbefalinger fra andre medlemmer. Dette er tipp topp-tommel opp, men også vårt fantastiske miljø,og etter hvert viden kjente populære sikkerhetskurs har gjort atstadig flere oppsøker nettopp OSS i søken etter den optimale idretten hvor man fortsatt kan glede seg til både trening og sosialt samvær uavhengig av alder, kjønn eller prestasjonsnivå.

Nok om det, så lenge de som finner veien til oss er like positive og av samme kaliber som deltagerene på helgens sikkerhetskurs så er de alle hjertelig velkomne.

Endelig kom fredagen og vi skulle endelig få lov å ta imot nye skyttere. Pent vær er ikke det vi normalt frykter aller mest, men når det meldes om 30 + og tropenetter er gode råd dyre.
Vi bunkret derfor opp med 45 liter vann og fyret opp alt hva vi hadde av reserve frysere og kjøleskap så hovedsikringen gikk så varme at også disse bidro med ett par tillegsgrader i lokalene.
Etter å ha tømt Jula for både store og små vifter kunne vi ta imot kursdeltagerene.

Litt spente var vi selvfølgelig på kombinsjonen: varme, sen fredagskvell og kilovis med paragrafer, men frykten viste seg grunnløs også denne gangen, for tiden fløy alt for raskt og vips var kvelden og den første eksamen unnagjort.

Lørdag morgen var vi alle klare for del to med lett repetisjon, HLR, og skyting på programmet.

Til slutt måtte deltagerene som vanlig avlegge en hellig ed om å rekruttere nye jenter og kvinner til fremtidige sikkerhetskurs før
vi avsluttet det hele med overrekkelse av vel fortjente diplomer
til samtlige deltagere.
Gratulerer med bestått sikkerhetskurs, og hjertelig velkommen til OSS.
Tusen takk også til Kåre Gullbekk, vår spesialist på blod, gørr og HLR
samt vår uerstattelige Olav Handeland som igjen hadde ansvaret for innskriving av nye medlemmer i manntallet..

PS:
På grunn av disse fantastiske nye medlemmene, vil vi holde åpent for utlån av klubbvåpen tirsdag og torsdag neste uke..

  

Årets hotteste sikkerhetskurs (28 grader)