DEN BESTE DAGEN I LiVET ER I DAG!
(Gammelt Skytterord)

Det hele startet med et ønske fra Ole Nikolai om å få lov å ta med klassen sin en dag for å prøveskyting. Han mente nemlig at mange i klassen, tro det eller ei, aldri hadde skutt før og ville gjerne vise/dele sin store lidenskap.

Heldig var Ole Nikolai som er medlem av Oslo Sportsskyttere som aldri sier nei til positive tiltak, og enda heldigere var klubben som fikk forespørselen.
Vi vet jo at dette er verdens fineste idrett, men det vet jo ikke nødvendigvis de som aldri har besøkt OSS eller tatt sine første skudd.

Ole Nikolai skyter alle klasser. Det vil si i tillegg til pistols og revolverskyting også er aktiv på både «grisebanen» villsvinbanen og på hjortebanen, samt av og til også tar turen innom lerdubanen.

For å være helt ærlig så har vi gledet oss i flere uker til den store dagen hvor vi skulle få besøk av 30 elever og tre lærere. Så når dagen endelig kom var vi godt forbrett. Olav (admin), Per(kjøkkensjef), Håvar (standplassleder mm) og Sherriffen hadde tatt fri fra jobben og stilte ett par timer før start.
Skolen hadde med brus og pølser i rikt monn, og klubben stilte med våpen og ammunisjon.

Vi var selvfølgelig litt spente på om prøveskytterene var motivert nok til et obligatorisk mini sikkerhetskurs før selve skytingen, men all denne bekymringen var helt unødig skulle det vise seg.

Som tente lys satt de å sugde til seg all innformasjonen som Sheriffen preiket i nesten to timer før vi endelig kom oss ut på banen.

At det høljet ned hele dagen enset hverken elevene, lærerene, standplasslederene eller Sheriffen.
I timene på banen oste hele Løvenskiold av ren glede, og man kunne kjenne de positive energiene på flere meters avstand.

For de aller ivrigste ble det også mulighet til å prøve litt tyngre skyts som 9mm, .45, .357 Magnum, og selve Kongen selv .44 Magnum.

Totalt gikk det med 2000 stk cal .22LR, 300 stk 9mm, 200 cal .45 ACP, 200 stk .357 mag og rundt 100 stk .44 mag

Helt til slutt vil vi få lov å takke Mølledammen Ungdomsskole, klassens positive lærere og ikke minst de fantastiske 30 elevene som valgte å besøke Oslo Sportsskyttere på sin ekskursjonsdag.