Allerede fredag var både Kokken, ingrediensene og ett par skyttere
til innlosjert i Klubbhuset på Pistolbanen.
Gutta mente det var lurt å få kontroll på ingrediensene,
stekte opp ett par ribber på kvelden, for å unngå stress
lørdag morgen.

Kokken var fornøyd med valget av innkjøpt vin til viltgryten, men
mente at to av de seks innkjøpte flaskene til formålet skulle holde i lange baner.
Begge ribbene ble ferdige og lokalet ferdig pyntet i god tid før gutta tørnet inn for kvelden. Problemet med den litt for mye innkjøpte vinen løste vi også
i god tid før de første frokostsultne skytterene ankom i ti-tiden på morgenen.

Kokken som trengte ytterligere 30 minutter forberedelsestid til planleggingen
av viltgryten senere på kvelden kom krypende ut av soveposen akkurat i tide før assistentene hans hadde fylt frokost-coltbordet med egg i alle fasonger og vaqrianter, bacon, brus, egg, loff, litt melk….

Dagen nærmest fløt av sted med masser av skyttere både på Pistolbanen samt
i og rundt klubbhuset.
Ca Kl: 13:30 var det premieutdeling fra 7-FELT serien.
De som ikke var til stedet kan avhente sine premier på
Pistolbanen.

Veldig hyggelig også at medlemmer av BPK og OPK også fant tid til litt hygge
rundt ett frokostbord og noen sågar også til viltgryten ut på kvelden.
Spesielt hyggelig var det at Grethe fra BPK tok en tørn i skrubben, når
det på ett tidspunkt var mer oppvask der en hva oppvaskmaskinen
kunne svelge unna.

At det var rundt 20 skikkelige «manne» porsjoner igjen av ca 30 liter viltgryte
gir oss enn indikasjon på at vi neste år lett klarer plass til ytterligere
15 personer til kveldsmaten.
Julen kommer dessverre litt for fort på oss i år, men neste år vil vi tilstrebe
viltgryten en uke tidligere, slik at enda fler finner tid til delta på dette culiariske måltidet.