Ja, det er litt som skal på plass før frokosten er klar.
Kåre og kokken valgte derfor å overnatte, slik at
alt kom i hus allerede fredag kvell.

Lørdag morgen var to ribber ferdig stekt og
croasantene var rykende varme og plassert på
ett herlig coltbord når vi åpnet dørene.

Som vanlig fant skyttere også fra flere klubber,
politiet og andre forbipasserende stor pris på
arrangementet.

Det gikk med hele seks Kg ribbe, 120 egge, tre Kg bacon,
frukt, grønt, sild og annet som hører en ekte Dansk frokost til.
I tillegg hadde Per Christian på  eget initiativ (helt rått) bakt hele tre kaker,
hvorav ca halvannen kom helskinnet helt frem til klubbhuset en glatt morgen 😉

Stor takk til alle skytterene som fant veien til Pistolbanen denne morgenen for litt mer hygge en vanlig og selvfølgelig til Kåre og vår sponsor Ampere..

Utrolig hva som går an på et relativt enkelt kjøkken